Hoe verwijder ik vrienden die aan de fotolijst gekoppeld zijn?
Wil je een verbinding verwijderen?
- Open Instellingen op je fotolijst.
- Kies Mijn vrienden.
- Tik op het tandwielpictogram naast de vriend die je wilt verwijderen.
- Tik op Vriend verwijderen en bevestig.

